Untitled
07 apr 2012
week 18: 29 maart t/m 4 april

Op 29 maart zijn we bij Mariëlle, Melissa en Marijn op bezoek geweest. Melissa heeft goed voor Bas gezorgd. Als hij huilde, ging ze hem zijn speen geven. Bas en Marijn hebben samen gegeten; toen Bas de fles kreeg, heeft Marijn zijn boterham opgepeuzeld.
We zijn op 30 maart samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.
Op 31 maart was het open-huizen-dag. Papa is van 11.00 tot 15.00 uur thuis gebleven in de hoop dat er iemand ons appartement zou komen bezichtigen en ik ben met Bas gaan wandelen, boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle geweest. Toch altijd weer spannend of er iemand komt op zo’n dag, maar gelukkig is er iemand geweest. Helaas weten we nu dat hij ons appartement niet gaat kopen; volgende keer beter... Vandaag heeft Bas laten zien dat hij echt weet hoe hij van zijn buik op zijn rug moet rollen. Toen hij de eerste keer omrolde, zou het nog per ongeluk kunnen zijn, maar vandaag is hij 4x omgerold.
We zijn op 01 april bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we bij Cees, een oud-collega van de ABAB, geweest. Het was een drukke, gezellige boel met zijn 3 dochters Kirsten, Michelle en Veronique van 6, 4 en 2 jaar oud. In het begin was het voor Bas een beetje wennen met alle drukte, maar daarna vond hij het wel prima. Vooral de oudste 2 waren erg enthousiast. Nadat ze een cakeje hadden gegeten en een glas limonade hadden omgestoten, zijn ze samen buiten gaan spelen. De jongste moest even aan het bezoek wennen toen ze net uit bed kwam, maar daarna heeft ze fijn gespeeld. We hebben samen een toren gebouwd en haar pop een luier om gedaan en toen Bas de fles kreeg, heeft Veronique haar pop ook de fles gegeven. Het was erg gezellig.
Op 02 april heb ik Bas weer gemasseerd. Ook deze keer was hij goed ontspannen en heeft hij zijn blaasje geleegd tijdens de massage. ’s Middags zijn tante Maartje en Eline op bezoek geweest. We hebben eerst wat gedronken en daarna hebben we Bas in bad gedaan. Eline heeft Bas netjes gewassen en zijn haartjes gekamd.
We zijn op 03 april bij Agnes (oud-collega van de ABAB) en haar dochtertje Lisa op bezoek geweest. Bas en Lisa hadden allebei niet hun beste dag. Om de beurt waren ze na hun flesje aan het mopperen/huilen. Toch was het gezellig om weer bij te kletsen en om te zien hoe Lisa gegroeid was.
Mandy (van het zwangerschapszwemmen) is op 04 april samen met haar zoontje Sem op kraamvisite geweest. Sem is een maandje ouder dan Bas. Ze hebben even samen in de box gelegen, maar daarna hebben we ze toch maar op schoot gepakt. Het was gezellig en leuk om ook met Mandy ervaringen uit te wisselen. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Deze week is de klok verzet. Volgens mij is Bas vergeten die van hem ook te verzetten… Hij wordt iedere ochtend wat eerder wakker. Eerst was het 8.00 uur, maar dat liep terug tot toen half 7. Een keer werd hij zelfs om half 5 al wakker, maar toen sliep hij nadat hij een schone luier en zijn speen gekregen had gelukkig door tot 7.00 uur.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative